Amiko Mini COMBO HD 4 1
Amiko Mini COMBO HD
Reviews | Review toevoegen

De Amiko Mini HD is een zeer compacte satelliet ontvanger. Deze Full HD ontvanger beschikt over een interne kaartlezer. De kaartlezer kan gebruikt worden voor het lezen van de CanalDigitaal smar...

Artikelnummer

miniamiko 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 79,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Amiko Mini HD is een zeer compacte satelliet ontvanger. Deze Full HD ontvanger beschikt over een interne kaartlezer.

De kaartlezer kan gebruikt worden voor het lezen van de CanalDigitaal smartcard. De Amiko Mini HD fungeert door het aansluiten van een externe harde schijf als een volwaardige personal video recorder. U kunt opnames maken en afspelen. Wanneer een extern opslag medium is aangesloten kunt u tevens gebruik maken van de Timeshift functionaliteit. Dit is erg handig wanneer u tijdens een live uitzending het beeld wenst te pauzeren. De Amiko Mini HD wordt geleverd met een IR oog en montage stickers waarmee u de ontvanger achter uw televisie kunt bevestigen. De ontvanger beschikt over een 12V aansluiting.

Dankzij het compacte formaat en de 12V aansluiting is de Amiko Mini HD een ideale ontvanger voor gebruik in de camper, caravan, boot of vrachtwagen. Het is ongelofelijk maar de ontvanger beschikt zelfs over een ethernet aansluiting. Wanneer u de ontvanger aansluit op het internet kunt u met de Amiko Mini HD youtube video's afspelen, weersverwachtingen bekijken en RSS feeds volgen. Deze Amiko Mini HD beschikt praktisch over alles wat u zich wenst. Zo kunt u gebruik maken van de Elektronische Programma Gids, teletekst pagina's bekijken en favorieten lijsten aanmaken. Kortom een volwaardige Full HD satelliet ontvanger in een klein jasje.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

herman logtenberg -

Apparaat zeer vlot ontvangen, lijkt goed te werken, nog niet de tijd gehad alles uit te zoeken. Handleiding is duidelijk. Probleem, je krijgt uitnodiging voor review.. als je het ding net uit de doos hebt....tip aan leverancier, stuur zo'n uitnodiging een paar weken later.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews