Betaalmethoden

U kunt bij BigSat.nl met alle bekende betaalmethoden betalen. Al deze betaalmethoden lopen middels beveiligde betaalpagina's en zijn daardoor betrouwbaar en veilig. U kunt in het bestelproces zelf een gewenste betaalmethode selecteren. Let op, voor sommige betaalmethoden gelden toeslagen, deze staan erbij vermeld.
 


Met iDEAL kunt u eenvoudig uw aankoop betalen door middel van internetbankieren via uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.


PayPal
Betaal online op een snelle, eenvoudige en veilige manier met uw eigen PayPal account. De extra kosten voor het betalen via PayPal bedragen standaard 4% van het totale orderbedrag.


Sofort Banking 
Sofort Banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. Sofort voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel. De extra kosten voor het betalen via Sofort bedragen 2% van het totale orderbedrag.


KBC/CVC
Betaal uw bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. KBC/CBC is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. De extra kosten voor het betalen via KBC/CBC bedragen standaard 3% van het totale orderbedrag. 


Betaal met Bitcoin
Betaal uw bestelling met digitale valuta. Bij BigSat.nl heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met bitcoin.


Handmatig Betalen
Maak zelf het bedrag over naar het door ons opgegeven rekeningnummer. Dit kan veilig via uw eigen bank omgeving en is kosteloos. Wij houden uw bestelling apart, zodra de betaling door ons is ontvangen verwerken wij uw bestelling en ontvangt u een bevestiging dat de producten zijn besteld.