VU+ DVB-C FBC 4K tuner
0 Reviews | Review toevoegen

De VU+ DVB-C FBC 4K is een losse inbouw tuner en biedt de functie van 8 afzonderlijke DVB-C single-tuners zonder een extra doorlus kabel.

Artikelnummer

T-C 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levering

24 uur

€ 89,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De VU+ DVB-C FBC 4K tuner

De VU+ DVB-C FBC 4K is een losse inbouw tuner en biedt de functie van 8 afzonderlijke DVB-C single-tuners zonder een extra doorgeluste kabel.

U kunt door deze inbouw kabel tuner uw digitale ontvanger van VU+ uitbreiden naar een DVB-C tuner met 8 tuner techniek. De spanning op de RF IN signaal word intern doorgegeven aan de 8 ingebouwde demodulatoren. 

Ondersteunde VU+ digitale ontvanger set-top boxes: 

  • VU+ Uno 4K
  • VU+ Uno 4K SE
  • VU+ Ultimo 4K

Wat is een DVB-C FBC Tuner?

Een DVB-C FBC Tuner beschikt over 8 demodulatoren.

Dit is gelijk aan een ontvanger met 8 standaard DVB-C tuners. Dit is een unieke 8 tuner in 1 techniek. Hierdoor kunt u tot 8 kanalen tegelijkertijd bekijken, streamen of opnemen.

Met 1 Coax CAI verbinding is het mogelijk om met deze DVB-C FBC Tuner hetzelfde resultaat te bereiken als met 8 afzonderlijke, standaard DVB-C set-top-boxen.

Unicable i.c.m. FBC

In de SCR-stand (Unicable) is uw digitale ontvanger met 8 frequenties gelijk aan 8 standaard tuners. Hiermee wordt volledig gebruik gemaakt van de 8 tuners FBC techniek.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten