VU+ Solo2 white edition
VU+ Solo2 white edition
Reviews | Review toevoegen

De VU+ Solo 2 beschikt over twee tuners, wat het onder andere mogelijk maakt om zeer snel tussen verschillende ontvangstmogelijkheden te schakelen. Daarnaast maakt de VU+ Solo 2 gebruik van het Linux

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 269,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

VU+ Solo 2

De VU+ Solo 2 beschikt over twee tuners, wat het onder andere mogelijk maakt om zeer snel tussen verschillende ontvangstmogelijkheden te schakelen. Daarnaast maakt de VU+ Solo 2 gebruik van het Linux besturingssysteem en zorgt de ingebouwde 1300MHz processor voor uitstekende prestaties. U kunt de VU+ Solo 2 gebruiken om zowel TV- als radiozenders in digitale (HD) kwaliteit te ontvangen. De VU+ Solo 2 levert op die manier de best mogelijke beelden op uw televisie en zorgt voor radiosignalen zonder ruis of andere verstoringen.

Kanaalscan en ingebouwde elektronische programmagids

De VU+ Solo 2 beschikt over een aantal waardevolle extra functies. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de elektronische programmagids (EPG) en de volautomatische kanaalscan, die het instellen van de ontvanger heel eenvoudig maakt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een externe harde schijf op de VU+ Solo 2 aan te sluiten, zodat u de kans heeft om programma’s op te nemen. U kunt de Opera browser gebruiken om over het internet te surfen. Dankzij de ingebouwde smartcard kunt u ook betaalde TV-zenders ontvangen met uw VU+ Solo 2.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews