Amiko SHD-8360 CICX E Full HD SAT
Amiko SHD-8360 CICX E Full HD SAT
Reviews | Review toevoegen

De Amiko 8360 is een Full HD Satelliet ontvanger. De ontvanger beschikt over een interne Conax kaartlezer en een common interface slot. In het CI slot kan een CI module geplaatst worden. De Amik...

Artikelnummer

28415 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

48 uur

€ 129,00 *
€ 109,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Amiko 8360 is een Full HD Satelliet ontvanger. De ontvanger beschikt over een interne Conax kaartlezer en een common interface slot. In het CI slot kan een CI module geplaatst worden.

De Amiko 8360 Full HD beschikt over een stijlvol display. Op het alfanumerieke VFD display wordt informatie over de het kanaal waarop u bent afgestemd weergegeven. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld de ontvanger gebruikt als radiospeler en u de televisie niet gebruikt. Wanneer de ontvanger niet in gebruik is wordt de tijd weergegeven op het VFD display.

Het is mogelijk om uw favoriete programma’s op te nemen door een extern opslag medium aan te sluiten. Opnames worden opgeslagen op een externe hardeschijf of USB stick. Ook Timeshift wordt ondersteund zodra er een USB opslag medium op een van de twee USB 2.0 poorten is aangesloten.

De zender programmering kan worden afgelezen uit de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke elektronische programma gids. Alle benodigde informatie wordt weergegeven. Tot maarliefst 5000 kanalen (TV & Radio) zijn programmeerbaar. Danzij de Fastscan functie kunt u de zenderlijst van CanalDigitaal, TV Vlaanderen of TeleSat eenvoudig en op volgorde inscannen. De installatie van de ontvanger is hierdoor eenvoudig.

Uniek aan de Amiko 8360 Full HD is de mogelijkheid tot het afspelen van Youtube videos. Ook kunt u de weersverwachtingen opvragen of gebruik maken van RSS feeds. Hiervoor is echter wel een internet verbinding vereist. Met behulp van een los verkrijgbare Wifi stick kan de Amiko 8360 draadloos verbonden worden met uw thuisnetwerk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews