Homecast HS 2100 Plus 5 3
Homecast HS 2100 Plus
Homecast HS 2100 Plus
Reviews | Review toevoegen

De Homecast HS2100 Plus beschikt over autofastscan. De HS2100 is de eerste CanalDigitaal gecertificeerde Full-HD Satellietontvanger met HD & SD Fastscan. De Homecast HS2100 is een goed instapmodel...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 129,00 *
€ 119,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Homecast HS2100 Plus beschikt over autofastscan. De HS2100 is de eerste CanalDigitaal gecertificeerde Full-HD Satellietontvanger met HD & SD Fastscan. De Homecast HS2100 is een goed instapmodel met een hoge prijs kwaliteit verhouding. Haarscherpe beelden zullen uw huiskamer binnen worden gehaald. Een externe harde schijf kan worden aangesloten waardoor de HS2100 ook probleemloos gebruikt kan worden als een personal video recorder.
 

De veelgekoesterde wens van menig bezitter van een HDTV ontvanger namelijk, het opnemen van favoriete programma’s in HDTV kwaliteit word in vervulling gebracht. Hoewel de Homecast HS2100 niet over een interne hardeschijf beschikt is het mogelijk door het aansluiten van een externe hardeschijf van Homecast om de HS2100 als PVR te gebruiken. Zo kan u alsnog uw favoriete programma’s opnemen (+/- 60 uur) en later nog eens terug kijken, pauzeren of terugspoelen.

Programma gids (EPG)
Met de realtime elektronische programma gids bent u snel op de hoogte van de meest actuele programmering voor de komende 7 dagen. Deze gids is op te roepen met de afstandsbediening.

CanalDigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerd
De Homecast HS2100 CICD USB PVR is CanalDigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerd. Hierdoor is correct ontvangst van het zenderaanbod van CanalDigitaal in de toekomst verzekerd. De homecast HS2100 beschikt over een CI slot waarin u een CI module kunt plaatsen. Voor correct ontvangst van het zender aanbod van CanalDigitaal is een Mediaguard module vereist. Deze is niet inbegrepen, maar is los verkrijgbaar.

NIEUW! : Autofastscan
NIEUW!: De Xsarius i-GO² beschikt nu over een vernieuwde fastscan functie. Na het inladen van de zenders zorgt de zogeheten "AutoFastscan" functie ervoor dat de zenders automatisch worden bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zender frequenties wijzigt. Na de eerste installatie kunt u dus blijven genieten van uw favoriete programma's zonder dat u opnieuw zenders moet inscannen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

k.m .Fekry -

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen wat nu

Ordernummer : 3560

graag antwoord
k.m fekry
k.m

Torenvalk 21
2235dk Valkenburg
Nederland
Telefoonnummer : 0655374699
E-mailadres : k.fekry@ziggo.nl

Bart/Franrijk -

Geweldige ontvanger, super helder beeld en veel info tijdens het kijken . Erg handig allemaal.
Enige min was voor mij de niet al te duidelijke handleiding maar na enkele telefoontjes met de techn.dienst was tot nu toe alles geregeld.
Zeker aan te bevelen .

P Vullings -

binnen 3 dagen had ik hem in huis , en aan gesloten in laden en kijken . alles goed .

Geen reviews gevonden.

Meer reviews