Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen van de beste merken

Bigsat vindt kwaliteit belangrijk, daarvoor heeft Bigsat gekozen om alleen beveiligingsystemen van de beste merken te verkopen. In onze webshop hebben wij voor elke product een speciale categorie gemaakt zodat u het juiste product snel kunt vinden, daarnaast hebben wij een speciale categorie voor alle Dahua IP camera en accessoires.

Gratis verzending

Bij een totaalbedrag hoger dan €75,- vragen wij geen verzendkosten. Dit geldt voor zowel alle pakketjes binnen Nederland, als alle pakketjes die naar België worden verzonden. Alle verzendingen worden vakkundig ingepakt zodat het product niet zal beschadigen tijdens het transport. Vrijwel alle zendingen zijn aangetekende pakketten.

Hulp nodig of vragen over de installatie?

Heeft u een vraag over producten in onze webshop of over de montage van een van de producten? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat (dagelijks beschikbaar tot 17:00) of via de telefoon. In de meeste gevallen kunnen wij u direct helpen met het oplossen van het probleem.

Mocht u na het advies nog niet uit de installatie komen? Dan is het zelfs mogelijk om een van onze monteurs in te schakelen voor de installatie van uw beveiligingssysteem. 

Beveiligingssysteem professioneel geinstalleerd 

Uw beveiligingssysteem professioneel geinstalleerd door gecertificeerde monteurs? Neem dan contact op met ons via  085 070 47 35, info@bigsat.nl of whatsapp naar 0616898901. 

Veel succes

Namens het team van Bigsat.nl wensen wij u veel succes met de installatie van uw beveiligingssysteem.
 


Geen producten gevonden...