Reviews

H.Broere - 07/07/2019 om 15:15

Kant en klaar schotelset aangeschaft.
Kant en klaar klopt helaas niet. Geen LNB kop en coaxkabel. Bezorging zeer gebrekkig. Dinsdag besteld, zaterdag pas binnen. ( belofte: Volgende dag)
Kortom: Ik ben niet echt tevreden; of eigenlijk: Echt niet!

Tom De Keukeleire - 02/07/2019 om 18:09

Wij hebben op heden nog niets ontvangen :(

Rob - 01/07/2019 om 23:07

Ik heb balkon beugels besteld 2x 2 setjes en bevallen prima goed verstelbaar en makkelijk te monteren simpel en lekker goedkoop .

M. Daalh - 30/05/2019 om 13:46

Vriendelijke en klantgerichte advisering
Snelle levering, wel iets minder snel dan mondeling aangegeven, maar dat leverde bij ons geen problemen op.

F.Th van Helvoort - 16/05/2019 om 08:00

Diverse antenne onderdelen gekocht. Keurig op tijd geleverd. Scherpe prijsstelling. Goede kwaliteit materiaal. Betrouwbare webshop

S goktepe - 14/05/2019 om 13:22

Ik heb nog niets ontvangen

Stanislaw Jesmanowicz - 13/05/2019 om 20:50

Ik ben zeer tefreden met Vuduo 4K.

Gerrit van Brummen - 08/05/2019 om 17:13

Goede ervaringen met Bigsat
Alles netjes op tijd geleverd
Goede Technische dienst en behulpzaam
Ik beveel deze zaak aan.

Suzanna - 30/04/2019 om 11:23

Top! Ook goed opgelost nadat mijn pakket zoek geraakt was bij de post.

oomen - 17/04/2019 om 12:12

In eerste instantie zag het geheel goed uit. Echter, nadat de order geplaatst en betaald was werd er geen enkel aandacht besteden aan de verzending zelfs nadat ik telefonisch contact had genomen met Saski. Sterker nog, het werd gezegd dat het zaterdag bezorgd zou worden terwijl PostNL niet op zaterdag bezorgd.
Kort samengevat, na een week is mijn product nog steeds niet bezorgd. Saski zeg dat niet hun probleem is........

oomen - 13/04/2019 om 16:17

Bijzonder teleurgesteld de wijze waarop Sarkis Sat de bestelling heeft af gehandeld.
PostNL heeft niet de bestelling tijdig afgeleverd. Sarkis is de opdracht gever en zou je dus verwachten dat zij het opnemen met PostNL. Nee, je wordt gewoon aan je lot over geleverd. Het werd gezegd dat de bestelling vrijdag en uiterlijk zaterdag ochtend geleverd worden. PostNL doen geen leveringen op zaterdag!! en dat wist Sarkis wel, neem ik aan.
Resultaat: bestelling wordt misschien geleverd 5 werkdagen nadat order geplaatst is. Slecht!!

Dirk - 11/04/2019 om 12:39

Behulpzaam en duidelijk. Echter jammer dat het gekozen artikel niet voorradig was.
Dit is wel direct opgelost en netjes afgehandeld. Door het aanbieden van een soortgelijk product. Met uitleg.

Piet van.Beveren. - 05/04/2019 om 17:27

Goede service.
Snelle levering.
Telefonisch goed bereikbaar.
Zeer tevreden.

A van Opstal - 13/03/2019 om 10:07

Besteld op 7 maart, tot op heden nog niets ontvangen
Trage Franse post ?

S.Hoekstra - 10/03/2019 om 12:42

Prima, snelle levering.
Goede afhandeling.
Snelle terugbetaling inclusief porto kosten.

S.Hoekstra - 10/03/2019 om 12:19

Prima levering.
Correcte afhandeling bij retour sturen

John - 09/03/2019 om 14:44

Goede kwaliteit van de geleverde spullen. Deugdelijk verpakt. In eerste instantie leek er wat mis gegaan te zijn met de voorraad status maar dat werd snel en correct opgelost. Na één telefoontje alles opgelost. Top service !

Oda - 28/02/2019 om 14:12

Prima. Wordt alleen een beetje moe van als ik waar dan ook iets bestel een review moet geven.
Maar als ik dat niet doe blijven jullie er maar om vragen.

Diana luik - 25/02/2019 om 10:30

Verzending etc top alleen werkt het product helaas niet!

Gerrie - 10/12/2018 om 17:05

Zat twee weken te wachen op Meriva 102 mini"s. Bleek dat ze niet meer leverbaar waren. Men was vergeten mij dit te melden !
Na een telefoontje was het slel opgelost. Heb op hun advies nu twee SAB Nova 3600 tot volle tevredenheid ontvangen. Ik kreeg zelfs geld toe ! De telefonische begeleiding is zeer goed , ook als er nog een paar telefoontjes achteraan komen voor meer info ! Heel erg bedankt en jullie adres vergeet ik niet.

 
Pagina 1 van 6