VU+

VU+ ontvanger kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Weinig ervaring in de satellietwereld? Laat ons u adviseren! Bijna elke ontvanger of accessoire kunnen wij leveren tegen de beste prijs, elders goedkoper? Dan wijzigen wij onze prijs! 
Een offerte kunt u ten alle tijde gratis opvragen via de mail, whatsapp of bel ons even op. 

Offerte op maat? 

Graag verzorgen wij een offerte op maat voor uw complete satelliet installatie incl. eventuele monteur. Tijdens onze openingstijden reageren wij binnen uiterlijk 30 minuten op uw offerteaanvraag. Stuur een email naar info@bigsat.nl! 

Elders goedkoper? 

Bel ons of stuur een mailtje dan wijzigen wij onze prijs.

Beste satelliet webshop van de Benelux!

BigSat.nl is de grootste satelliet ontvangers webwinkel van de Benelux. Het team van BigSat.nl zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij snel TV kunt kijken via de schotel of kabel ontvangst. 

Gratis verzending

Bij BigSat.nl hanteren wij geen verzendkosten bij een besteltotaal vanaf € 75,-. Bij bestellingen onder de € 75,- bedragen de portokosten € 5,95 voor zendingen binnen Nederland.

Bekijk hieronder alle VU+ satelliet of kabel ontvangers:

 Weergave:
 


Bezig met laden...

VU+ ontvangers

Het merk VU+ staat bekend om zijn grote assortiment satellietontvangers van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u signalen via de kabel ontvangen, waarmee de ontvangers van het Zuid-Koreaanse merk méér bieden dan louter programma’s bekijken via een satellietverbinding. De VU+ ontvangers winnen snel aan populariteit en zijn hard op weg om zich tussen de gevestigde orde te nestelen op het gebied van digitale en satellietontvangers.

VU+ heeft een brede collectie aan ontvangers

 

De verschillende ontvangers stellen u in staat om thuis, op de camping of in uw vakantiehuis van een haarscherp beeld op uw televisie te genieten. U heeft met deze televisieontvangers altijd de beste ontvangst. Afhankelijk van het model en type, kunt u meerdere tv-programma’s opnemen, zodat u niets meer hoeft te missen.   

De satellietontvangers van VU+ onderscheiden zich door hun functionaliteit en design. Er is een ontvanger voor elk budget en de meeste producten zijn uit te breiden met extra functies, zoals het aansluiten van een harde schijf om nog meer opnames te kunnen bewaren. U heeft met een VU+ altijd en overal de beste ontvanger in huis. 

Welke ontvanger past het beste bij uw situatie? Bel, Whatsapp of stuur ons een e-mail voor advies of vragen.


VU+ Satelliet ontvanger