VU+ Ontvangers

VU+-Ontvangers

VU+ ontvanger kopen?

Het merk VU+ staat bekend om zijn grote assortiment satellietontvangers van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u signalen via de kabel ontvangen, waarmee de ontvangers van het Zuid-Koreaanse merk méér bieden dan louter programma’s bekijken via een satellietverbinding. De VU+ ontvangers winnen snel aan populariteit en zijn hard op weg om zich tussen de gevestigde orde te nestelen op het gebied van digitale en satellietontvangers.

Verschillende modellen en zelf samenstellen!

VU+ verkoopt diverse ontvangers en heeft voor iedere consument een geschikt apparaat. Met modellen zoals de VU+ Uno 4K SEVU+ Duo 4K en VU+ Ultimo 4K bluetooth editie haalt u de snelste ontvangers met haarscherp beeld in huis, tevens hebben deze apparaten diverse upgrade opties die de apparaten nog completer maken. Hierdoor kunt u de ontvanger compleet naar eigen wens samenstellen!
Bent u op zoek naar een 4K ontvanger van VU+ tegen een iets lagere prijs, bekijk dan de VU+ Zero 4K opties.
Gaat u toch voor een budget ontvanger? Dan kunt u kiezen uit de VU+ Zero HD apparaten of de VU+ Turbo.Weergave:
 

Extra tuner?

Naast de beste ontvangers biedt VU+ ook vele configuratie opties bij de modellen. U kunt het apparaat aanpassen naar wens door een extra tuner in te bouwen of de mogelijkheid tot een ruimere harde schijf. Gaat u voor satelliet, kabel, IPTV of terrestrial ontvangst? Het kan allemaal met de modellen van VU+

Harde schijf en besturingssysteem

U kunt uw apparaat upgraden met een diverse selectie aan harde schijven zodat u programma’s op kunt nemen en later kunt afspelen tevens kunt er voor kiezen een besturingssysteem te laten installeren zodat u de ontvanger plug & play kunt gebruiken bij ontvangst. De meest populaire en gebruiksvriendelijke software voor de nederlandse eindgebruiker is OpenPLI

Voor welke model van VU+ gaat u? Neem contact op met onze technische helpdesk voor professioneel advies!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Weinig ervaring in de satellietwereld? Laat ons u adviseren! Bijna elke ontvanger of accessoire kunnen wij leveren tegen de beste prijs, elders goedkoper? Dan wijzigen wij onze prijs! 
Een offerte kunt u ten alle tijde gratis opvragen via de mail, whatsapp of bel ons even op. 

Offerte op maat? 

Graag verzorgen wij een offerte op maat voor uw complete satelliet installatie incl. eventuele monteur. Tijdens onze openingstijden reageren wij binnen uiterlijk 60 minuten op uw offerteaanvraag. Stuur een email naar info@bigsat.nl! 

Elders goedkoper? 

Bel ons of stuur een mailtje dan wijzigen wij onze prijs.

Beste satelliet webshop van de Benelux!

BigSat.nl is de grootste satelliet ontvangers webwinkel van de Benelux. Het team van BigSat.nl zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij snel TV kunt kijken via de schotel of kabel ontvangst. 

Gratis verzending

Bij BigSat.nl hanteren wij geen verzendkosten bij een besteltotaal vanaf € 75,-. Bij orders onder de €75,- bedragen de portokosten €5,95 voor zendingen binnen Nederland.

Bekijk hieronder alle VU+ modellen:

VU+ heeft een brede collectie aan ontvangers

De verschillende ontvangers stellen u in staat om thuis, op de camping of in uw vakantiehuis van een haarscherp beeld op uw televisie te genieten. U heeft met deze televisieontvangers altijd de beste ontvangst. Afhankelijk van het model en type, kunt u meerdere tv-programma’s opnemen, zodat u niets meer hoeft te missen.   

De satellietontvangers van VU+ onderscheiden zich door hun functionaliteit en design. Er is een ontvanger voor elk budget en de meeste producten zijn uit te breiden met extra functies, zoals het aansluiten van een harde schijf om nog meer opnames te kunnen bewaren. U heeft met een VU+ altijd en overal de beste ontvanger in huis. 

Welke ontvanger past het beste bij uw situatie?
Bel, Whatsapp of stuur ons een e-mail voor advies of vragen.

 


TV kijken via uw VU+ op uw smartphone of tablet?

Download de VU+ player app in de playstore:


Voor welke model van VU+ gaat u? Nog geen keuze kunnen maken? Neem contact op met onze technische helpdesk voor professioneel advies!