VU Zero PVR Kit
0 Reviews | Review toevoegen

Met de VU + Zero 4K PVR Kit en een harde schijf zet je je ontvanger om van een zapper tot een volwaardige recorder.

Artikelnummer

15163 

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 36,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

VU Zero PVR Kit voor de VU+ Zero 4K.

Met de VU + Zero 4K PVR Kit en een harde schijf zet je je ontvanger om van een zapper tot een volwaardige harddiskrecorder.

Onze PVR-set is geschikt voor de VU + Zero 4K en heeft ruimte voor harde schijven met een afmeting van 2,5 inch. Een beperking op de installeerbare harde schijfcapaciteit bestaat niet vanwege de huidige software van de VU + -apparaten.
Als de harde schijf in het dockingstation is geïnstalleerd, wordt de extensie eenvoudig aan de VU + Zero 4K bevestigd. De combinatie van PVR Kit en Zero 4K wordt gedaan zonder de installatie van extra schroeven en kabels - Plug & Play.

Zodra de PVR-kit inclusief de harde schijf is aangesloten op de VU + Zero 4K, kunt u direct aan de slag en opnemen met uw VU + Zero 4K-uitzendingen. U zult nooit meer een show, documentaire of film missen - programmeer gewoon een opname en bekijk deze terug wanneer u wilt.

VU Zero PVR Kit bestel snel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten